Het weekend waar al je fantasieën uitkomen

Vrouwen, je kunt niet van ze afblijven.. 
Zoveel vrouwen daar moet je in dit leven iets mee gedaan hebben. Met het SFM weekend gaan we ervoor en wij mannen begrijpen precies waar we voor gaan! Laten wij er geen doekjes omheen winden, we gaan voor verse studenten en we gaan buit halen met vangnetten! Onder begeleiding van SFM met een volledig onderkomen zul je een weekend lang ergens in Nederland de beste vakantie ooit meemaken. Zoek het niet te ver, hier in Nederland kan het verder gaan dan je ooit had kunnen denken!

Het SFM Weekend just for more fun!
Het SFM Weekend is het weekend bij uitstek voor mannen die het onbekende terrein bij vrouwen willen verkennen én, belangrijker nog, ervaren!
Een weekend waarbij het zelfvertrouwen op de proef wordt gesteld en de sleutel tot succes naar deze verborgen wereld aan het licht zal komen.

Ben jij ervan overtuigd dat bepaalde belevenissen met vrouwen niet voor jou weggelegd zijn? Dan denk je verkeerd! In één weekend zullen al je stoute dromen werkelijkheid worden dat is een belofte die wij maken!

Volg je verlangen en spring in het diepe met SFM! Geniet met volle teugen van deze ultieme ervaring  en laat alles over je heen komen, je zal huiswaarts keren met een KARRENVRACHT AAN ENERGIE, NOOIT MEER TE VERGETEN HERINNERINGEN en OVERDOSIS aan ZELFVERTROUWEN


Leuk weekend, maar leer je er ook echt iets van?
Het SFM Weekend is een leuke, maar tevens leerrijke ervaring waarbij je jezelf en vrouwen op een geheel andere manier zal leren kennen. Je zal merken hoe gering je vrouwenkennis eigenlijk wel is. Na deze 3 dagen zal je versteld staan van jezelf! Bovendien zal je voor de rest van je leven anders naar vrouwen gaan kijken. Met behulp van onze SFM-methodes zal je namelijk stapsgewijs leren hoe eenvoudig het is om vrouwen aan de haak te slaan en je fantasie met hen te laten uit komen.

Tijdens het weekend kiezen we bewust voor een losse en ontspannen sfeer die aangenaam is voor iedereen. Enkel gedurende de MasterClasses dient er goed opgelet te worden. Logisch toch, hoe ga je anders de geziene theorie straks omzetten in de praktijk?

Success For men is een beproefde formule, exclusief voor mannen die deelnemen aan het SFM weekend. Alle theorie en vaardigheden die we aanleren, zijn afkomstig van deze succesformule. Door middel van hands-on coaching- en trainingssessies, zal je ongekende ervaringen met vrouwen kunnen realiseren. Op die manier heb je eveneens een goede bagage om in de toekomst op een gepaste manier een vrouw te benaderen. Enkel op die manier behaal je maximale resultaten op de belangrijke momenten in het leven!


Geschiedenis van SFM 
Het idee "Success For Men" is een initiatief van Guiseppe Cartago. Hij beleefde een monotone jeugd, zonder succes bij vrouwen. Maar Guiseppe gaf niet op en besloot zich te verdiepen in het vrouwelijke geslacht. Snel genoeg merkte hij dat door zijn successen die hij boekte met vrouwen hij zelfverzekerder werd en hierdoor een sneeuwbal effect van successen ontketende bij vrouwen. Dit sneeuwbaleffect "de succesformule" staat centraal binnen SFM en dus ook gedurende het SFM weekend om bij jou te ontketenen! Want zeg nu zelf, wie wil al die prachtige ervaringen met die al die jonge studenten nu in zijn leven gemist moeten hebben? Dit wil je gewoon een keer in je leven meegemaakt hebben!

Benieuwd of Guiseppe in zijn missie geslaagd is?
In onderstaand filmpje doet hij zijn boeiende verhaal tijdens één van zijn events.SFM Student in tv-programma Take Me Out!
Uiteraard kunnen wij op deze pagina vertellen wat we willen. Misschien trek je onze woorden zelfs in twijfel? Een oud-student van SFM bewijst echter dat wij wél te vertrouwen zijn. Sipke was aangenaam verrast over zijn SFM-ervaring en besloot om zijn stoute schoenen aan te trekken. Vol motivatie en zelfvertrouwen, besloot hij om mee te doen aan Take Me Out. Hij vertelde er zelfs over zijn positieve ervaring met Success For Men! Uiteindelijk was zijn deelname, zowel voor hem als voor ons, een schot in de roos. Enerzijds vinden wij het geweldig om te zien dat een SFM student succesvol is met onze formule en anderzijds is Sipke ongetwijfeld tevreden met zijn gescoorde date "Malou".Wat mag je concreet van dit weekend verwachten?
  • Vanuit een gezellige sfeer en positieve energie tot waanzinnige en vooral spannende ervaringen komen! 
  • 3 leerrijke Master Classes - Versieren van vrouwen, daten met vrouwen, seksuele vaardigheden.
  • Gezellig erop uit in het bruisende nachtleven om de behandelde theorie en vaardigheden direct toe te passen in de praktijk! 
  • Een uiterst spannend en leerzaam seks-practicum waarbij je seksuele vaardigheden en je zelfvertrouwen een enorme boost krijgen en je skills op de proef worden genomen.
  • Een onvergetelijk weekend dat nog lang zal nazinderen en bijdragen tot een gelukkiger leven! 

Duratie/kosten/overnachting -en verblijf Nederland
Het SFM Weekend in Nederland neemt een volledig weekend in beslag van vrijdagavond (19.00u) tot zondagmiddag (14.00u). De prijs bedraagt €599,50,- p.p. (inclusief BTW) en is all-inclusive!
Alles wordt door ons verzorgd je hoeft dus nergens aan te denken.


Het SFM Weekend ervaren?!
Vanaf het moment dat jij in het bezit bent van een toegangsbewijs voor het SFM Weekend, kan je op beide oren slapen. In dat geval ben je namelijk verzekerd van een spannend en onvergetelijk avontuur dat je leven, op een positieve manier weliswaar, voorgoed zal veranderen.

Wij zullen de nodige voorbereidingen treffen om jou (en je vrienden) op een zo aangenaam mogelijke manier te ontvangen. Bovendien nemen wij na enkele dagen contact met je op om de verdere details kort te bespreken. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan en weet je waar je aan toe bent.


Vragen over deelname
Wil je deze ervaring liefst met mannen van dezelfde leeftijd of vriendengroep te delen? Ben je op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest of -weekend? Er zijn verscheidene mogelijkheden! Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden met veel plezier al jouw vragen en kijken uit naar een spectaculair weekend!